Кошик
662 відгуків
+380 (95) 203-25-99
+380 (50) 511-23-18
«Оптовик» — хозяйственные товары мелким и крупным оптом
Кошик
Вітчинниця Redmond Апарат для приготування шинки Пресформа
  • Вітчинниця Redmond Апарат для приготування шинки Пресформа, фото 2
  • Вітчинниця Redmond Апарат для приготування шинки Пресформа, фото 3
  • Вітчинниця Redmond Апарат для приготування шинки Пресформа, фото 4
  • Вітчинниця Redmond Апарат для приготування шинки Пресформа, фото 5

Вітчинниця Redmond Апарат для приготування шинки Пресформа

  • Готово до відправки

340 ₴

+380 (95) 203-25-99
  • +380 (50) 511-23-18
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Вітчинниця Redmond Апарат для приготування шинки Пресформа
Вітчинниця Redmond Апарат для приготування шинки ПресформаГотово до відправки
340 ₴
+380 (95) 203-25-99
  • +380 (50) 511-23-18
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Домашня Вітчинниця призначена для приготування в домашніх умовах — шинки, рулетів та інших делікатесів із м'яса, птиці, риби з додаванням різних спецій і наповнювачів.

Принцип роботи шинки полягає в здавленні інгредієнтів усередині пресформи у разі одночасного теплового оброблення (варки, запікання).

З шинчинницею ви будете балувати своїх близьких і гостей смачними делікатесами, приготованими з натуральних продуктів без використання будь-яких консервантів і барвників. Ви можете використовувати шинчинницю в мультиварці (з об'ємом чаші не менш ніж 5 літрів), а також у духовці, аерокрилі або просто в каструлі відповідного об'єму на плиті.

Застосування:

  1. Встановити корпус шинки на рівну поверхню бічними прорізами вгору. Приймати рішення про об'єм використовуваного продукту та встановити одну з кришок на внутрішні виступи корпусу: вище або нижче, залежно від прийнятого рішення.
  2. Прокласти внутрішню частину корпусу фольгою або харчовою плівкою або вкласти в жарковий рукав.
  3. Щільно укласти харчові інгредієнти всередину корпусу, повністю заповнивши вибраний вільний об'єм. Загорнути краї обгортки та накрити зверху другою кришкою.
  4. Притримуючи верхню кришку, встановіть пружини, орієнтуючи їх кільцями-захопленнями вниз: - верхні гачки одночасно пронизують отвори у верхній кришці та проходять через бічні щілини корпусу. Нижні гачки потрапляють у технологічні отвори в центрі корпусу. Потім повністю перевернути зібрану шинку.
  5. Утримуючи однією рукою корпус шинки на рівній поверхні, по черзі звести пружини до самого верху корпусу, зачепивши їх гачками безпосередньо за край корпусу.

Храктеристики:

  1. Тип пристрою: пресформа для термічного оброблення продуктів
  2. Матеріал корпусу та знімних деталей: неіржавка сталь;
  3. Кількість параметрів робочого об'єму: 3;
  4. Робочий об'єм: 0,9, 1,13 та 1,5 літра;
  5. Обсяг виходу готового продукту: 0,2-0,8, 0,5-1, 0,75-1,4 літра.
Основні
Країна виробникКитай
Тип формиКругла
Призначення формиДля м'яса, Для риби, Для птиці
МатеріалНержавіюча сталь
Конструкція формиРозбірна
СтанНовий
  • Ціна: 340 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner